Home Ervaringen Online Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegsteronline.net


  Waarzegsters uit Nederland geven online advies
Paswoord vergeten?
     
  Waarzegsters uit Nederland geven online advies  
     
     
  Elke dag gratis uw online horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis online horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door online waarzegsters Daghoroscoop  Stier door online waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door online waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door online waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door online waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door online waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door online waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door online waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door online waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door online waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door online waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door online waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegster Gazali
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegsteronline.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Gazali, we spreken elkaar een langere tijd het voelt heel vertrouwd, je bent oprecht met je voorspellingen. Je weet alles duidelijk uit te leggen jou voorspellingen kloppen,
en je bent een zeer betrouwbaar medium.

Lucienne.




Ervaring van Lucienne met waarzegster Gazali   Ervaring van Lucienne met waarzegster Gazali   Ervaring van Lucienne geplaatst op 4 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Ik had je vorige x gesproken alles klopt als een bus veel is uitgekomen dankjewel voor je eerlijke reading.




Ervaring van Inna met waarzegster Gazali   Ervaring van Inna met waarzegster Gazali   Ervaring van Inna geplaatst op 26 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Dank voor je fantastische reading. Ik ben er helemaal opgelucht door. De vorige keer had je ook gelijk, ik heb er 100 procent vertrouwen in.




Ervaring van Sunny met waarzegster Gazali   Ervaring van Sunny met waarzegster Gazali   Ervaring van Sunny geplaatst op 9 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Een meester in zijn vak. Heel mooi uitgelegd dank je voor je antwoorden.




Ervaring van Alexsandra met waarzegster Gazali   Ervaring van Alexsandra met waarzegster Gazali   Ervaring van Alexsandra geplaatst op 23 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Beste Gazali, zoals beloofd zou ik een berichtje achterlaten zodra uw voorspelling is uitgekomen, dus bij deze. Bizar hoe goed u kunt invoelen. Ook dank voor de handvatten. Ik heb er veel aan gehad.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Gazali   Ervaring van Anoniem met waarzegster Gazali   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Hoi Gazali, ik belde je in mei met 2 vragen en toen was ik er twijfelachtig over. Sinds kort zijn je voorspellingen uitgekomen en ik stond er helemaal versteld van. Het is zeker de moeite waard om je te bellen, het was een adembenemend gesprek, met grote dank voor alles.




Ervaring van Lisa met waarzegster Gazali   Ervaring van Lisa met waarzegster Gazali   Ervaring van Lisa geplaatst op 10 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Bedankt voor je super mooie consult.
Ik was verrast wat je allemaal door kreeg, zonder enige info wist je de man te omschrijven waar ik stapel gek op ben. En zoals belooft zou ik een berichtje achterlaten zodra er iets uitkwam nou bij deze.
Dank dat je er bent en mij en velen anderen het vertrouwen geeft.




Ervaring van Claudia met waarzegster Gazali   Ervaring van Claudia met waarzegster Gazali   Ervaring van Claudia geplaatst op 1 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Gazali is de enige medium die het zag, een breuk voor ons in de toekomst. Toen wou ik het niet geloven en hij zei heel duidelijk, dat hij er niks anders van kon maken. En nu is het zo ver dat wij in een scheiding liggen. Bel Gazali om de waarheid te horen sprookjes verhalen daar doet hij niet aan ik voel me enorm ondersteund dank voor alles.




Ervaring van Anneke met waarzegster Gazali   Ervaring van Anneke met waarzegster Gazali   Ervaring van Anneke geplaatst op 26 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Hoi Gazali,

Wat heb jij een bijzondere gave.
Daarbij treed je behoorlijk in details.
Ik was behoorlijk in paniek nu voel ik me een stuk beter. Wederom bedankt voor je waardevolle inzichten.




Ervaring van Chantal met waarzegster Gazali   Ervaring van Chantal met waarzegster Gazali   Ervaring van Chantal geplaatst op 21 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Lieve Gazali, toen ik jou voor het eerst belde stond ik weer helemaal in mijn kracht.
En het was een heel fijn gesprek al mijn vragen die zijn beantwoord. De reading voelde ontzettend goed aan, het is zeker nogmaals de moeite waard om je terug te bellen. Je bent een fantastische lieve man die zijn werk met liefde uitvoert dankjewel voor alles.

Jeannine.




Ervaring van Jeannine met waarzegster Gazali   Ervaring van Jeannine met waarzegster Gazali   Ervaring van Jeannine geplaatst op 15 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Dear Gazali, Je hebt mij een helder beeld gegeven van mijn toekomst,
en advies gegeven hoe hier mee om te gaan. Ik voel me altijd positief geladen na ons gesprek. Je zult nog vaker van me horen.

Liefs van, Melinda.




Ervaring van Melinda met waarzegster Gazali   Ervaring van Melinda met waarzegster Gazali   Ervaring van Melinda geplaatst op 8 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Het was ontzettend fijn om je gesproken te hebben, het was zeer verhelderend. Omtrent je voorspellingen heb je vaker gelijk gehad en daarom heb ik er heel veel vertrouwen in. In 1 woord ben je spectaculair topper ga zo door. Ik ga je zeker nog vaker bellen.

Het aller beste toegewenst van,

Jennie.




Ervaring van Jennie met waarzegster Gazali   Ervaring van Jennie met waarzegster Gazali   Ervaring van Jennie geplaatst op 3 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Gazali
Ik kan wel hele texten gaan schrijven.
Maar je bent de beste op deze lijn.
Duidelijk zuiver en geduldig. Alles klopt wat je zegt.
Dank je wel voor alles

Heel veel liefs van T.




Ervaring van T. met waarzegster Gazali   Ervaring van T. met waarzegster Gazali   Ervaring van T. geplaatst op 1 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Gazali is zuiver en oprecht, draait er niet omheen. Het is een top medium, wat is voorspeld is uitgekomen. Ik heb veel mediums gesproken maar Gazali is echt een uitblinker.




Ervaring van Rachel met waarzegster Gazali   Ervaring van Rachel met waarzegster Gazali   Ervaring van Rachel geplaatst op 30 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Wat een lieverd, ik word altijd rustig van Gazali. Altijd echt heel fijn om met hem te praten hij voelt de dingen heel goed aan en het komt ook uit. Echt een lief zuiver medium die meer dan vijf sterren waard is. Tot gauw weer lieve Gazali.




Ervaring van V met waarzegster Gazali   Ervaring van V met waarzegster Gazali   Ervaring van V geplaatst op 18 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Bedankt voor je mooie voorspelling, heb er vertrouwen in. Je hebt mij nooit teleurgesteld, vind het fijn om met je te spreken. Ontzettend bedankt voor alles zodra ik je nodig heb, dan hoor je me weer.

Liefst, Jacqueline.




Ervaring van Jacqueline met waarzegster Gazali   Ervaring van Jacqueline met waarzegster Gazali   Ervaring van Jacqueline geplaatst op 16 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Het heeft een tijd geduurd, alles maar ook echt alles komt letterlijk uit. Wat je tot nu toe hebt voorspeld hebt.




Ervaring van Sandra met waarzegster Gazali   Ervaring van Sandra met waarzegster Gazali   Ervaring van Sandra geplaatst op 3 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Zo mooi om weer te kunnen praten en zo.
Super mooie dank.
Ik ben veel wijzer geworden
Gewaardeerd XO .




Ervaring van 27 mrt rond 18:30 met waarzegster Gazali   Ervaring van 27 mrt rond 18:30 met waarzegster Gazali   Ervaring van 27 mrt rond 18:30 geplaatst op 27 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Geweldig mens en een top medium dank voor alles.

Els.




Ervaring van Els met waarzegster Gazali   Ervaring van Els met waarzegster Gazali   Ervaring van Els geplaatst op 1 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Je zei voorzichtig dat je niet echt voelde dat het deze job zou worden. idd ik ben niet aangenomen, je was juist. Ik hoop oprecht dat je de andere zaken ook juist aanvoelt want die zijn wel positief.
Dankje voor je geduld met me.
Patricia.




Ervaring van Patricia met waarzegster Gazali   Ervaring van Patricia met waarzegster Gazali   Ervaring van Patricia geplaatst op 23 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Beste Gazali,

Ondertussen heb ik u meerdere keren gesproken over verschillende onderwerpen die me bezig houden. Het maakt niet uit hoe vaak en hoe lang ik u spreek, u hebt onwijs veel geduld. U zegt dingen uit uzelf en uw voorspellingen zijn iedere x raak.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Gazali   Ervaring van Anoniem met waarzegster Gazali   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Gazali dank je wel.
De verbinding werd na ons lang gesprek verbroken.
Thank you for all the years of support.
Ik probeer vol te houden en jij blijft mij hierin ondersteunen.
Nogmaals dank.
Liefs C




Ervaring van C met waarzegster Gazali   Ervaring van C met waarzegster Gazali   Ervaring van C geplaatst op 14 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Gazali, wat verwoordde je het weer mooi, hij is emotioneel onderweg.
Dank je xx.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Gazali   Ervaring van Anoniem met waarzegster Gazali   Ervaring van Anoniem geplaatst op 9 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Ik wil je bedanken voor een inzichtelijk gesprek. Je bent zoo puur en zo eerlijk,
ik bel je al zo vaak elke keer komen jou voorspellingen uit. Het is onvoorstelbaar dat veel voorspellingen uitkomen zo goed en kundig in je vak.

Ga zo door. Twijfel niet en bel Gazali.




Ervaring van Loes met waarzegster Gazali   Ervaring van Loes met waarzegster Gazali   Ervaring van Loes geplaatst op 8 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Hoi Gazali, je getuigenis over de toets die ik afgelopen vrijdag heb gemaakt is uitgekomen, ik ben geslaagd zoals je zei.
Ik houd je op de hoogte over de andere getuigenissen. Bedankt.




Ervaring van Jennifer met waarzegster Gazali   Ervaring van Jennifer met waarzegster Gazali   Ervaring van Jennifer geplaatst op 23 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Gazali is de beste op de lijn wil je een oprecht en eerlijk antwoord dan moet je bij hem zijn. Zijn voorspellingen kloppen tot nu toe.

Groetjes van Natalie.




Ervaring van Natalie met waarzegster Gazali   Ervaring van Natalie met waarzegster Gazali   Ervaring van Natalie geplaatst op 7 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  De beste en meest overtuigende reviews die ik ooit heb gelezen bij een medium, voor ik jou gisterenavond nog voor het eerst heb gebeld. Voorspellingen die zijn uitgekomen, en een dame die na 10 jaar bellen naar allerhande mediums, maar jou de meest zuivere medium vindt. Wat prachtige reviews. En ja, dit gesprek voelde ook heel zuiver aan en je was ook heel duidelijk, en ook heel geloofwaardig toen je zei, hoe je de dingen aanpakt bij mindere leuke voorspellingen, maar wel mooi om te zien hoe het gaat gebeuren tussen mij en die ene persoon. Je bent ook heel lief en zo rustig. Bel je zeker nog. Lieve groetjes S uit Belgie.




Ervaring van Sandra met waarzegster Gazali   Ervaring van Sandra met waarzegster Gazali   Ervaring van Sandra geplaatst op 6 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Bedankt Gazali. Jou voorspelling wat betreft mijn opleiding is uitgekomen. Heb het gehaald. Ben heel opgelucht. Bedankt en tot snel.




Ervaring van S met waarzegster Gazali   Ervaring van S met waarzegster Gazali   Ervaring van S geplaatst op 17 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Beste lieve Gazali. Ik heb je vaker gesproken, alle dingen die je eerder voorspelt had zijn uitgekomen. Dank voor je steun en advies, je geeft me altijd power om weer verder te kunnen. Je bent mijn rots in mijn hele moeilijk tijd.
Dankjewel voor de moeite liefs Anja.




Ervaring van Anja met waarzegster Gazali   Ervaring van Anja met waarzegster Gazali   Ervaring van Anja geplaatst op 16 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Gazali bedankt voor je luistert oor had je gemist. Ben blij dat je weer bereikbaar bent. Liefs van Rianne.




Ervaring van Rianne met waarzegster Gazali   Ervaring van Rianne met waarzegster Gazali   Ervaring van Rianne geplaatst op 14 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Gazali heeft maar een paar woorden nodig, om je de juiste inzichten te geven. Je krijgt er kippenvel van hoe goed hij is. Hij benoemt de dingen zoals ze zijn en wind er geen doekjes om heen. Je komt helemaal tot rust tijdens het gesprek.
Het is een ster om mee te spreken.




Ervaring van Linda met waarzegster Gazali   Ervaring van Linda met waarzegster Gazali   Ervaring van Linda geplaatst op 25 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Gazali, opnieuw om te laten weten dat je voorspellingen in verband met werk weer exact zijn uitgekomen als je zei.
Ongelooflijk hoe jij er steeds met je voorspellingen boenk opzit.

Dank je wel.
E.




Ervaring van E. met waarzegster Gazali   Ervaring van E. met waarzegster Gazali   Ervaring van E. geplaatst op 10 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Naar mijn mening in 10j bellen naar allerhande mediums de meest zuivere ziel. Deze man krijgt veel te weinig erkenning. Dus bij dezen. hartelijk dank voor je zijn.
P.




Ervaring van Patricia met waarzegster Gazali   Ervaring van Patricia met waarzegster Gazali   Ervaring van Patricia geplaatst op 6 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Hi Gazali,

Mijn favoriete medium nu al 4 jaar. Mijn steun en toeverlaat in goede en slechte tijden. Je bent een top gozer en een super heerlijke gesprekspartner.

Tot nu toe kloppen al jou voorspellingen.

Ik spreek je gauw.

Xxx SB.




Ervaring van SB met waarzegster Gazali   Ervaring van SB met waarzegster Gazali   Ervaring van SB geplaatst op 3 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Gazali, je bent een ster. Heb je al vaker gebeld, en elke x klopt het wat je zegt. Telkens komen je voorspellingen weer uit.
Dingen die je ziet en kan aanvoelen met details erbij ongelooflijk.
Je bent een uitblinker hier op de lijn
Thanks daarvoor.




Ervaring van Yvette met waarzegster Gazali   Ervaring van Yvette met waarzegster Gazali   Ervaring van Yvette geplaatst op 19 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegsteronline.net - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegsteronline.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegsteronline.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegsteronline.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden