Home Ervaringen Online Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegsteronline.net


  Waarzegsters uit Nederland geven online advies
Paswoord vergeten?
     
  Waarzegsters uit Nederland geven online advies  
     
     
  Elke dag gratis uw online horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis online horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door online waarzegsters Daghoroscoop  Stier door online waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door online waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door online waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door online waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door online waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door online waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door online waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door online waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door online waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door online waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door online waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegster Maakali
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegsteronline.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maakali
  Ervaring met waarzegster Maakali
  Weer een goed gesprek gehad met haar over wat mij bezig hield. Gaf mij inzichten in mijn denkvermogen en gevoel hierbij.




Ervaring van Ellen met waarzegster Maakali   Ervaring van Ellen met waarzegster Maakali   Ervaring van Ellen geplaatst op 21 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maakali
  Ervaring met waarzegster Maakali
  Leuke vrouw om mee te praten had gelijk over een nieuwe baan die ik zou krijgen. Haar voorspelling is uitgekomen. Een aanrader.




Ervaring van M met waarzegster Maakali   Ervaring van M met waarzegster Maakali   Ervaring van M geplaatst op 10 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maakali
  Ervaring met waarzegster Maakali
  Wat ze zei klopte met mijn beleving en vermoedens. Ga ermee aan de slag.




Ervaring van Ellen met waarzegster Maakali   Ervaring van Ellen met waarzegster Maakali   Ervaring van Ellen geplaatst op 5 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maakali
  Ervaring met waarzegster Maakali
  Mooi consult gehad van Maakali,een consult met diepgang waar echt veel bovenwater kwam. Geen korte vragen die met ja of nee beantwoord kunnen worden maar er echt induiken, en Maakali al haar gaven die ze heeft er volop ingezet heeft. Heb hele mooie boodschappen mogen ontvangen,en voorspellingen waar ik naar uitkijk met een blij gevoel. Dit was voor mij een prachtig consult en gun het iedereen. Dankjewel Maakali voor alles, je gaat zeker nog van me horen. Grt.J.




Ervaring van J. met waarzegster Maakali   Ervaring van J. met waarzegster Maakali   Ervaring van J. geplaatst op 29 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maakali
  Ervaring met waarzegster Maakali
  Maalika is een top medium en voelt de situatie zeer goed aan zonder dat ik er iets over hoef te vertellen. Ik heb vertrouwen in haar voorspellingen. Zij is zeker een aanrader.




Ervaring van D met waarzegster Maakali   Ervaring van D met waarzegster Maakali   Ervaring van D geplaatst op 22 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maakali
  Ervaring met waarzegster Maakali
  Maakali is een lieve oprechte vrouw, die hele rake dingen zegt zonder dat je zelf veel info geeft of uitlegt. Voelt heel goed en word er rustig van, alles is duidelijker. Echt een top medium.




Ervaring van Nar met waarzegster Maakali   Ervaring van Nar met waarzegster Maakali   Ervaring van Nar geplaatst op 10 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maakali
  Ervaring met waarzegster Maakali
  Was een leuk gesprek en correct.




Ervaring van Michelle met waarzegster Maakali   Ervaring van Michelle met waarzegster Maakali   Ervaring van Michelle geplaatst op 6 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maakali
  Ervaring met waarzegster Maakali
  Maakali is een heel lief en warme vrouw met een bijzondere gaven. Absoluut de moeite waard om te bellen. Ik heb alle vertrouwen in haar.




Ervaring van Dominique met waarzegster Maakali   Ervaring van Dominique met waarzegster Maakali   Ervaring van Dominique geplaatst op 5 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maakali
  Ervaring met waarzegster Maakali
  De meest zuivere medium op de lijn. Zij ontvangt heldere boodschappen van het universum, die ook uitkomen. Dank je wel. Een toppertje.




Ervaring van A met waarzegster Maakali   Ervaring van A met waarzegster Maakali   Ervaring van A geplaatst op 31 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maakali
  Ervaring met waarzegster Maakali
  Beste Maalika, ik heb echt een heel fijn gesprek met je gehad. Ik blijf op mijn witte pad vooruit kijken. Dat zal ik niet vergeten. Je gaf mij goede, duidelijke adviezen en je hebt een heel helder inzicht.




Ervaring van As met waarzegster Maakali   Ervaring van As met waarzegster Maakali   Ervaring van As geplaatst op 26 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maakali
  Ervaring met waarzegster Maakali
  Een lieve vrouw die jou verhaal snel opneemt en te werk gaat met haar inzichten en je meteen ook
antwoord geeft op wat je bezighoudt. Zeer medelevend en steek graag ook een kaarsje voor je. En dat waardeer ik heel erg.
.




Ervaring van Cindy met waarzegster Maakali   Ervaring van Cindy met waarzegster Maakali   Ervaring van Cindy geplaatst op 24 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maakali
  Ervaring met waarzegster Maakali
  Heel lief en antwoorden kwamen zo spontaan
Zelfs meer als mijn vraag ik bedank jou en hierboven, ik kijk al uit naar mijn citytripje, ik laat het je weten als het zo ver is.




Ervaring van Vlinder met waarzegster Maakali   Ervaring van Vlinder met waarzegster Maakali   Ervaring van Vlinder geplaatst op 24 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maakali
  Ervaring met waarzegster Maakali
  Super lieve vrouw 1ste voorspelling al uit gekomen heel erg bedankt.
.




Ervaring van Balans met waarzegster Maakali   Ervaring van Balans met waarzegster Maakali   Ervaring van Balans geplaatst op 17 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maakali
  Ervaring met waarzegster Maakali
  Top medium. Duidelijk en correct wat werk en liefde betreft de letter A kwam naar boven wat voor mij een bevestiging was.

.




Ervaring van G met waarzegster Maakali   Ervaring van G met waarzegster Maakali   Ervaring van G geplaatst op 3 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maakali
  Ervaring met waarzegster Maakali
  Hi Makali dank voor jou goede gesprek zojuist, je weet alles goed te verwoorden en tot de kern van het probleem te komen.
Dank je wel.




Ervaring van Tourya met waarzegster Maakali   Ervaring van Tourya met waarzegster Maakali   Ervaring van Tourya geplaatst op 2 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maakali
  Ervaring met waarzegster Maakali
  Net Maakali gesproken.
Ze weet precies dingen te benoemen die waar zijn. Ze is aardig en ze is recht tot the point.
Ze kan de naam benoemen de letter om wie het gaat.
Ik ben zeer tevreden en ik raad deze lief oprecht vriendelijk en goed in haar werk Maakali.
Ik spreek je snel weer en vertrouw op je voorspeling.
Grtjes Ti.




Ervaring van Ti met waarzegster Maakali   Ervaring van Ti met waarzegster Maakali   Ervaring van Ti geplaatst op 30 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maakali
  Ervaring met waarzegster Maakali
  Een hele fijne consult van Maakali gehad. Ik voel mij weer rustiger, maar ook wat energieker. Heb ook goede tips mogen ontvangen waar ik zeker mee aan de slag ga.
Hartelijk dank en heel veel liefs, xxx dikke knuffel.




Ervaring van 11.11 met waarzegster Maakali   Ervaring van 11.11 met waarzegster Maakali   Ervaring van 11.11 geplaatst op 28 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maakali
  Ervaring met waarzegster Maakali
  Heb je voor het eerst gesproken en doordat ik me wat onrustig voelde vond ik het spannend wat je me zou vertellen. Je hebt me eerlijke antwoorden doorgegeven en ook bevestiging gegeven voor wat betreft het kind. Ik zal proberen niet teveel te twijfelen maar ook wat beter voor mezelf op te komen. Het was een prettig gesprek en je hebt me rust gegeven zo voor het slapen gaan.




Ervaring van E met waarzegster Maakali   Ervaring van E met waarzegster Maakali   Ervaring van E geplaatst op 26 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maakali
  Ervaring met waarzegster Maakali
  Fantastische vrouw. Heel eerlijk en rechtuit. Voelde me enorm goed aan. Maakali super bedankt en wij spreken elkaar binnenkort weer.




Ervaring van D met waarzegster Maakali   Ervaring van D met waarzegster Maakali   Ervaring van D geplaatst op 19 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maakali
  Ervaring met waarzegster Maakali
  Wat een lieve oprechte dame ben je.
Je hebt me gerustgesteld, gekalmeerd, en kracht gegeven.
Heb er alle vertrouwen in dat je voorspellingen uit gaan komen.
En dankjewel voor het branden van het kaarsje.
Ik raad zeker aan om Maakali te bellen.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Maakali   Ervaring van Anoniem met waarzegster Maakali   Ervaring van Anoniem geplaatst op 18 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maakali
  Ervaring met waarzegster Maakali
  Bedankt, het was fijn met jou te praten. En gelukkig komt alles goed. Grtjs.




Ervaring van rita met waarzegster Maakali   Ervaring van rita met waarzegster Maakali   Ervaring van rita geplaatst op 16 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maakali
  Ervaring met waarzegster Maakali
  Maakali er zijn al voorspellingen uitgekomen op korte tijd. Kleinzoon geslaagd voor eindexamen, dochter die reis ging maken, klopt ook. Rechtzaak(niet bij mij) klopt. Ben er van onder de indruk. Wat ben je goed, alle sterren krijg je van mij. En nu wachten op de rest waar ik nu een heel goed gevoel bij heb. Gr. Van hoopvol. xxx.




Ervaring van jolanda met waarzegster Maakali   Ervaring van jolanda met waarzegster Maakali   Ervaring van jolanda geplaatst op 14 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maakali
  Ervaring met waarzegster Maakali
  Zojuist opnieuw een aangenaam gesprek met jou gehad. Hetgene wat je toen mij vertelde is tot op de punt uitgekomen. Kan al niet wachten op de volgende dingen die te gebeuren staan zoals je mij vertelde. Echt top veel liefs Tom.




Ervaring van Tom met waarzegster Maakali   Ervaring van Tom met waarzegster Maakali   Ervaring van Tom geplaatst op 12 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maakali
  Ervaring met waarzegster Maakali
  Wauw Maakali. Wat heb ik een mooie reading van je gehad daarnet. Dankjewel .En de volgende keer zeg ik jij ik hou de moed erin en zal die roos met doorns visualiseren en dan komt hij terug heel veel liefs Nathalie.




Ervaring van Nathalie met waarzegster Maakali   Ervaring van Nathalie met waarzegster Maakali   Ervaring van Nathalie geplaatst op 11 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maakali
  Ervaring met waarzegster Maakali
  Zojuist een heel fijn gesprek gehad met u. Mooie en positieve berichten in het vooruitzicht. Hoop dat ze gauw uitkomen. Zal u dan zeker bellen. Fijne avond. Gr. Sandra.




Ervaring van Sandra met waarzegster Maakali   Ervaring van Sandra met waarzegster Maakali   Ervaring van Sandra geplaatst op 9 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maakali
  Ervaring met waarzegster Maakali
  Lieve Maakali, wat een mooie reading. Mijn time out goed beschreven, mijn partner qua karakter goed beschreven. Letters van onze ex-partners raak. Auto wat ik op het oog had beschreven qua kleur en dat het een automaat was zonder dat ik had gezegd wat voor auto ik voor ogen had. Echt top. En ook nog een heel warm, open en gezellig gesprek. Ik vond en vind je super. Dank je wel.




Ervaring van Zeegroen met waarzegster Maakali   Ervaring van Zeegroen met waarzegster Maakali   Ervaring van Zeegroen geplaatst op 9 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maakali
  Ervaring met waarzegster Maakali
  Beste Maakali,

Ik bid voor u, het komt goed.Blijf aub erin geloven.U bent een goed mens en u doet u werk heel goed.Wens u een fijne avond. Mvg In Sha Allah.




Ervaring van In Shaa Allah met waarzegster Maakali   Ervaring van In Shaa Allah met waarzegster Maakali   Ervaring van In Shaa Allah geplaatst op 5 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maakali
  Ervaring met waarzegster Maakali
  Hele fijne reading gehad, wist in eerste instantie niet hoe Maakali tewerk zou gaan en wilde toen het gesprek beeindigen maar gelukkig heb ik dat niet gedaan. Ze kwam met hele rake dingen en de andere dingen ga ik afwachten. Helaas waren mijn credit op en kon Maakali niet fatsoenlijk bedanken voor de mooie reading. Ik hou je op de hoogte Maakali.




Ervaring van N met waarzegster Maakali   Ervaring van N met waarzegster Maakali   Ervaring van N geplaatst op 2 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maakali
  Ervaring met waarzegster Maakali
  Hey Maakali

Heb je net gebeld en wat je zei klopte helemaal van die persoon. To the point. Oprechte eerlijke vrouw. Je stelt je vraag en krijgt direct je antwoorden. Was verbaasd van de informatie die ze nog allemaal doorkreeg.
Ik ben je zeker nog eens op.




Ervaring van Petra met waarzegster Maakali   Ervaring van Petra met waarzegster Maakali   Ervaring van Petra geplaatst op 1 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maakali
  Ervaring met waarzegster Maakali
  Net een fijn consult gehad. Zonder veel te vertellen kan deze dame zeggen waarover het gaat. Een aanrader.




Ervaring van Annik met waarzegster Maakali   Ervaring van Annik met waarzegster Maakali   Ervaring van Annik geplaatst op 29 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maakali
  Ervaring met waarzegster Maakali
  Ik heb MaKaali net gesproken, je kan haar vergelijken met Godin Kaali, bron van informatie. Was een prettige gesprek een echte aanrader.




Ervaring van K met waarzegster Maakali   Ervaring van K met waarzegster Maakali   Ervaring van K geplaatst op 27 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maakali
  Ervaring met waarzegster Maakali
  Bedankt voor het invoelen of datgene dat u van boven te horen krijgt. Top.




Ervaring van ! met waarzegster Maakali   Ervaring van ! met waarzegster Maakali   Ervaring van ! geplaatst op 25 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maakali
  Ervaring met waarzegster Maakali
  Lieve Maakali,

Ik heb je net gesproken. Je hebt meer verteld dan ik vroeg. Wat mij opviel is dat je de letters van de namen heel goed wist, zonder dat ik de namen had genoemd. Ik weet nu waar ik op moet letten en positief denken. En je tips mbt de telepathie ga ik zekers toepassen en oefenen. Aanwinst voor de lijn.

liefs, S.




Ervaring van S met waarzegster Maakali   Ervaring van S met waarzegster Maakali   Ervaring van S geplaatst op 21 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maakali
  Ervaring met waarzegster Maakali
  Wat een fijn gesprek. Goede inzichten gehoord en de persoon voor mij goed omschreven. Top Liefs A.




Ervaring van Anke met waarzegster Maakali   Ervaring van Anke met waarzegster Maakali   Ervaring van Anke geplaatst op 18 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maakali
  Ervaring met waarzegster Maakali
  Oprechte en eerlijke vrouw. Zegt waarover het gaat en dat klopt. Groetjes van Kwebbelaartje.




Ervaring van Yvonne met waarzegster Maakali   Ervaring van Yvonne met waarzegster Maakali   Ervaring van Yvonne geplaatst op 16 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegsteronline.net - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegsteronline.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegsteronline.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegsteronline.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden