Home Ervaringen Online Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegsteronline.net


  Waarzegsters uit Nederland geven online advies
Paswoord vergeten?
     
  Waarzegsters uit Nederland geven online advies  
     
     
  Elke dag gratis uw online horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis online horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door online waarzegsters Daghoroscoop  Stier door online waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door online waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door online waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door online waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door online waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door online waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door online waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door online waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door online waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door online waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door online waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegster Maja
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegsteronline.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maja
  Ervaring met waarzegster Maja
  Dit was precies wat ik nodig had! De uitleg was helder, herkenbaar en ik kan er zelf verder mee aan de slag.
Mijn dag was niet om in te lijsten maar het gesprek heeft hem toch een stukje lichter gemaakt.
Fijn gesprek, heel erg bedankt.




Ervaring van N. met waarzegster Maja   Ervaring van N. met waarzegster Maja   Ervaring van N. geplaatst op 4 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Maja  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maja
  Ervaring met waarzegster Maja
  Lieve Maja,

Enorm bedankt voor onze gesprekken. Ik blijf het bijzonder vinden hoe je zaken zo specifiek kan benoemen terwijl je deze onmogelijk kan weten. Je kan me zelfs een functie benoemen waar ik nog met niemand over heb gesproken. Jouw eerlijkheid en uitleg zetten mij weer in mijn kracht en je slaat keer op keer de spijker op zijn kop. Op een liefdevolle maar eerlijke manier help je mij zaken beter begrijpen waardoor ik keuzes durf te maken waar ik eerder elke keer in bleef hangen. Je bent een topper.

Liefs.




Ervaring van Sam met waarzegster Maja   Ervaring van Sam met waarzegster Maja   Ervaring van Sam geplaatst op 28 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Maja  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maja
  Ervaring met waarzegster Maja
  Lieve Maja, enorm bedankt voor onze gesprekken. Ik blijf het bijzonder vinden hoe je zaken zo specifiek kan benoemen terwijl je deze onmogelijk kan weten. Je kan me zelfs een functie benoemen waar ik nog met niemand over heb gesproken. Jouw eerlijkheid en uitleg zetten mij weer in mijn kracht en je slaat keer op keer de spijker op zijn kop. Op een liefdevolle maar eerlijke manier help je mij zaken beter begrijpen waardoor ik keuzes durf te maken waar ik eerder elke keer in bleef hangen. Je bent een topper.

Liefs.




Ervaring van Sam met waarzegster Maja   Ervaring van Sam met waarzegster Maja   Ervaring van Sam geplaatst op 27 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Maja  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maja
  Ervaring met waarzegster Maja
  Medium Maja komt direct tot de kern. Ze geeft aan wat ze doorkrijgt en licht dat uitvoerig toe. In haar toelichting herkende ik de verbanden en wist ik dat de ontwikkelingen die ze aangaf klopte. Elke onderdeel dat ze uitlegde kon ik bevestigen door wat ik wel al zie in de praktijk. Een heel zuiver medium. Een echte aanrader.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Maja   Ervaring van Anoniem met waarzegster Maja   Ervaring van Anoniem geplaatst op 20 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Maja  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maja
  Ervaring met waarzegster Maja
  Ik heb net Maja gesproken en ze is in 1 woord een topper. Ze gaf me de juiste inzichten en adviezen, op het gebied van carriere, liefde en familie. Ik heb veel stof gekregen om over na te denken & inspiratie. Ze is niet zweverig, maar realistisch over dingen. Hier kan ik wat mee. Ook wist ze van dingen af die ze niet kon weten. Dat bevestigde voor mij dat ze een goed is in wat ze doet. Ik ga mijn dromen en passies volgen, dankje wel. Veel liefs, het Spaans meisje.




Ervaring van R. met waarzegster Maja   Ervaring van R. met waarzegster Maja   Ervaring van R. geplaatst op 17 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Maja  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maja
  Ervaring met waarzegster Maja
  Beste Maya, geweldig consult zoveel rake vlakken en de spijker op zijn kop. Dank je wel je hebt mij energie gegeven. Top consult.




Ervaring van Touria met waarzegster Maja   Ervaring van Touria met waarzegster Maja   Ervaring van Touria geplaatst op 31 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Maja  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maja
  Ervaring met waarzegster Maja
  Hoi lieve Maja, heel erg bedankt voor het fijne gesprek wat we net hadden, en voor je eerlijkheid.
Je wist precies wat er speelde en waar het om ging, en kan het nu beter plaatsen en begrijpen.
En het een plek kan geven en het los te laten.
Ik bel je zeker terug, en nogmaals bedankt Maja.
Groetjes M.




Ervaring van M. met waarzegster Maja   Ervaring van M. met waarzegster Maja   Ervaring van M. geplaatst op 31 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Maja  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maja
  Ervaring met waarzegster Maja
  Super medium. Ze voelt en ziet alles heel goed. Maja en Dennis zijn de enige mediums die iets bij mij hebben gezien, wat de rest niet zag. Ze is ook heel duidelijk in haar uitleg. Ze is zeker een aanrader. Bellen mensen.




Ervaring van Rachel met waarzegster Maja   Ervaring van Rachel met waarzegster Maja   Ervaring van Rachel geplaatst op 31 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Maja  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maja
  Ervaring met waarzegster Maja
  Lieve Maja, veel dank voor de mooie, oprechte en zuivere readings. Je voelt de zaken ontzettend goed aan, voorspellingen zijn uitgekomen. Je stelt mij keer op keer gerust en geen enkele vraag is jou te veel. Top. Veel liefs van R.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Maja   Ervaring van Anoniem met waarzegster Maja   Ervaring van Anoniem geplaatst op 24 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maja  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maja
  Ervaring met waarzegster Maja
  Lieve vrouw die veel wist te vertellen over mijn verleden. Haar verhaal klopte met de werkelijkheid. Zij schetst een mooie toekomst en ik geloof haar. Fijne vrouw om mee te praten. Dank u wel Marja, ik bedoel dank je wel voor het fijne gesprek.




Ervaring van Pauline met waarzegster Maja   Ervaring van Pauline met waarzegster Maja   Ervaring van Pauline geplaatst op 23 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maja  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maja
  Ervaring met waarzegster Maja
  Super leuke dame , met een zeer grote gave voelde de situatie zeer goed aan.




Ervaring van AC met waarzegster Maja   Ervaring van AC met waarzegster Maja   Ervaring van AC geplaatst op 6 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maja  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maja
  Ervaring met waarzegster Maja
  Dankjewel. Ik kan alles plaatsen wat je doorgeeft en je advies is goud waard. Je voorspellingen zijn voor een deel al uitgekomen. Je zit er nooit naast en dat geeft je een fijn gevoel. Ik neem zeker nog contact met je op.

Oprecht en heel duidelijk in communicatie, moeite waard om te bellen.

Liefs.




Ervaring van R met waarzegster Maja   Ervaring van R met waarzegster Maja   Ervaring van R geplaatst op 22 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Maja  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maja
  Ervaring met waarzegster Maja
  Dankjewel voor je mooie consult. Ik ga afwachten of je mooie consulten gaan uitkomen. Je bent een vrolijke en lieve dame, ik wens iedereen om met je te mogen spreken.xxx.




Ervaring van Z. met waarzegster Maja   Ervaring van Z. met waarzegster Maja   Ervaring van Z. geplaatst op 29 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Maja  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maja
  Ervaring met waarzegster Maja
  Zojuist een fijn consult gehad. Vrolijke dame, wist veel te vertellen. Wordt vervolgd.




Ervaring van F met waarzegster Maja   Ervaring van F met waarzegster Maja   Ervaring van F geplaatst op 23 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Maja  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maja
  Ervaring met waarzegster Maja
  Hallo lieverd, zojuist een heel erg fijn gesprek gehad en je begreep mij volkomen. Ik ga afwachten of je voorspellingen gaan uitkomen. Bedankt en ik bel je in de toekomst nog eens op. liefs.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Maja   Ervaring van Anoniem met waarzegster Maja   Ervaring van Anoniem geplaatst op 16 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Maja  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maja
  Ervaring met waarzegster Maja
  Hele leuke vrouw om mee te praten. Ze ziet de dingen ook goed en hoop dat haar voorspellingen ook uit komen dat laat ik dan nog weten. Een aanrader.




Ervaring van Laurens met waarzegster Maja   Ervaring van Laurens met waarzegster Maja   Ervaring van Laurens geplaatst op 15 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Maja  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegsteronline.net - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegsteronline.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegsteronline.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegsteronline.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden