Home Ervaringen Online Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegsteronline.net


  Waarzegsters uit Nederland geven online advies
Paswoord vergeten?
     
  Waarzegsters uit Nederland geven online advies  
     
     
  Elke dag gratis uw online horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis online horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door online waarzegsters Daghoroscoop  Stier door online waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door online waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door online waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door online waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door online waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door online waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door online waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door online waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door online waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door online waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door online waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Online ervaringen over Online online waarzegsters
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegsteronline.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  2 keer met Sophia gesproken, waaronder vandaag. Je hebt helemaal gelijk hoor, ik heb m'n examen voor het aftoetsen gehaald hoor. Zo blij ben ik. Ongelooflijk, en je wist ook meteen bij m'n naam te horen dat ik je in het verleden ook al had gebeld. Ook zag je meteen in de kaarten dat ik m'n studie ook ga halen, zonder dat ik het van te voren hebt gevraagd. net zoals de liefde. Als dat ook uitkomt spring ik een gat in de lucht ;-) Hartstikke bedankt voor het meekijken Sophia en tot horens ;-).




Ervaring van L. met waarzegster Sophia   Ervaring van L. met waarzegster Sophia   Ervaring van L. geplaatst op 26 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Joke
  Ervaring met waarzegster Joke
  Beste Joke.
Vanmiddag jou weer gebeld vanwege Basje die sinds gisteravond niet meer thuis was gekomen. Zoals geen ander weet jij alles van vermiste dieren, je had weer gelijk, Basje kwam 1 uur naar jou gesprek weer thuis.
Heel erg bedankt joke, dikke knuff voor de fijne gesprekken.




Ervaring van Leeuwtje met waarzegster Joke   Ervaring van Leeuwtje met waarzegster Joke   Ervaring van Leeuwtje geplaatst op 26 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Amira
  Ervaring met waarzegster Amira
  lieve Amira, bedankt voor je adviezen.
Ben heel erg in de war door wat er gebeurd is en idd dit is geen fase en hij zal ermee doorgaan. Ik moet het nog beseffen.




Ervaring van S met waarzegster Amira   Ervaring van S met waarzegster Amira   Ervaring van S geplaatst op 26 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amira  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sarina
  Ervaring met waarzegster Sarina
  Lieve Sarina, pracht mens,
dank voor je zeer positieve reading gisteren. Heel mooi vooruitzicht voor mij. Veel ophelderingen die je zag, ik heb vertrouwen erin. Samen met jouw ga ik ervoor. Mij recht geduld. In vele opzichten heb je mij goede voorspellingen gegeven waar ik ook verbaasd over was. je bent een topper. Dank je wel lief Medium Sarina.




Ervaring van lus met waarzegster Sarina   Ervaring van lus met waarzegster Sarina   Ervaring van lus geplaatst op 26 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yoshua
  Ervaring met waarzegster Yoshua
  Je voelde het weer feilloos aan. De stress het verdriet de pijn. Ik hoef niets te zeggen en je weet precies hoe je mij weer rustig krijgt. Heel erg bedankt voor de meditatie. Ik voelde het vanaf mijn kruin tot aan mijn tenen. Ik voelde zoals je mij begeleide en ook de bedoeling was de negativiteit werkelijk uit mij stromen. En ook de ontmoeting met mijn overleden vader waardoor ik hoofdstukken kon afsluiten. Wat een mooie bijzondere ervaring heb je mij laten beleven precies wat ik nodig had. Je liet mij echt tot rust komen. Ik ga deze techniek zeer zeker vaker toepassen. Heel erg bedankt voor je hulp en energie. Tot de volgende keer .




Ervaring van Mona met waarzegster Yoshua   Ervaring van Mona met waarzegster Yoshua   Ervaring van Mona geplaatst op 26 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yuki
  Ervaring met waarzegster Yuki
  Ongelooflijk goed.
De moeite waard om te bellen.




Ervaring van Een collega met waarzegster Yuki   Ervaring van Een collega met waarzegster Yuki   Ervaring van Een collega geplaatst op 26 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuki  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Joke
  Ervaring met waarzegster Joke
  Gisteren voor de eerste keer naar joke gebelt in verband vermiste poes,daar ze al dagen weg was. Joke zei me ze komt terug oktober-november, vanmorgen was mijn poes terug.
Zou zeggen heb je een vraag over een vermist huisdier of een andere vraag, wel bel zeker naar Joke,de enigste die het zo goed kan zien over huisdieren over de andere voorspelling is het nog afwachten, maar als die uitkomt dan bel ik je zeker terug mercie.




Ervaring van Ann met waarzegster Joke   Ervaring van Ann met waarzegster Joke   Ervaring van Ann geplaatst op 26 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster May Kensley
  Ervaring met waarzegster May Kensley
  Eerlijk en geen gezweef. Alles is zo herkenbaar. Bedankt.




Ervaring van S met waarzegster May Kensley   Ervaring van S met waarzegster May Kensley   Ervaring van S geplaatst op 26 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met May Kensley  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Kristal
  Ervaring met waarzegster Kristal
  Ik wil u bedanken voor het fijne gesprek en ik hou u op de hoogte.




Ervaring van Sinti met waarzegster Kristal   Ervaring van Sinti met waarzegster Kristal   Ervaring van Sinti geplaatst op 26 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Kristal  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sissy
  Ervaring met waarzegster Sissy
  Lieve Sissy, inmiddels ken ik je 2 jaar en tot nu alles wat je hebt verteld tijdens je consult is uitgekomen.
Sissy is eerlijk, oprecht, sterk ziet alles heel goed en jouw voorspellingen kloppen.
Ik ben je heel dankbaar en dat je me altijd gerust kan stellen. Sissy je bent een topper en ga zo door.




Ervaring van T. met waarzegster Sissy   Ervaring van T. met waarzegster Sissy   Ervaring van T. geplaatst op 25 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anouk
  Ervaring met waarzegster Anouk
  Anouk,
Terwijl iedereen bleef zeggen, hij komt naar Nederland, bleef jij volhouden dat het niet ging gebeuren omdat hij getrouwd was en kinderen had.
Waar ik vandaag helaas de bevestiging van kreeg.
Bedankt voor je eerlijkheid.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Anouk   Ervaring van Anoniem met waarzegster Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 25 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anne
  Ervaring met waarzegster Anne
  Lieve Anne, dank je wel voor het fijne consult. Ik ga zeker hart mate opzoeken. Fijn dat je een luisterend oor bood, maar ook een blik in de toekomst gaf, ik voel me veel rustiger. Jammer dat mijn tegoed op was. Nogmaals bedankt.

Liefs C.




Ervaring van C met waarzegster Anne   Ervaring van C met waarzegster Anne   Ervaring van C geplaatst op 25 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sasa
  Ervaring met waarzegster Sasa
  Sasa bedankt voor alles. Je bent een topper met een bijzondere gave. Moest alleen een naam doorgeven en je kon me alles vertellen. Je krijgt idd alles tot in details door, ongelooflijk maar waar. Een aanrader. Ik bel je zeker nog een keer.




Ervaring van L met waarzegster Sasa   Ervaring van L met waarzegster Sasa   Ervaring van L geplaatst op 25 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sasa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Joke
  Ervaring met waarzegster Joke
  Lieve joke

U bent een fantastisch mooi mens
Alles komt uit zoals je mij altijd verteld.
De allerbeste.
Heel veel licht en liefde

Liefs T.




Ervaring van T. met waarzegster Joke   Ervaring van T. met waarzegster Joke   Ervaring van T. geplaatst op 24 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gunter
  Ervaring met waarzegster Gunter
  lieve lieve Gunter, bedankt dat u er altijd zo geduldig al mij vragen beantwoord en eerlijk uw mening geeft. Ik ken u al een paar jaar en ben blij dat ik altijd bij u terecht kan. Ben blij dat ik u even kon spreken. Dit moest ik kwijt. Is zeer schokkerend. Xx.




Ervaring van Lamborgini met waarzegster Gunter   Ervaring van Lamborgini met waarzegster Gunter   Ervaring van Lamborgini geplaatst op 24 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sonja
  Ervaring met waarzegster Sonja
  Beste Sonja, Tijdens de kaartreading merkte ik jouw diepte lezen en invoelen van het energetisch veld rondom mij. Je pikte de dingen haarfijn op en benoemde ze onverbloemd. Daardoor gaf je me inzicht om met de situatie waarmee ik geconfronteerd word, voorzichtig om te gaan. Dank je wel en ik geef je zeker en vast feedback. Anne

.




Ervaring van Anne-Marie met waarzegster Sonja   Ervaring van Anne-Marie met waarzegster Sonja   Ervaring van Anne-Marie geplaatst op 24 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Salina
  Ervaring met waarzegster Salina
  Salina verdient het om meer in het Licht gezet te worden want zij werkt vanuit het Licht, wat is deze vrouw goed in haar kijken en voelen, accuraat. Ze kan datgene wat ze ziet ook goed onder woorden brengen. Ze weet wat ze ziet aan de hand van haar kaarten en voelen. Een echte topper. Je bent een kanjer Salina en ik ben je heel dankbaar, je denkt mee, je voelt mee, geeft richting aan en zegt soms dingen waar ik niet om gevraagd heb maar die achteraf heel erg waardevol zijn, dat is echt geweldig. Dank je wel lieve Salina.




Ervaring van l met waarzegster Salina   Ervaring van l met waarzegster Salina   Ervaring van l geplaatst op 24 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maja
  Ervaring met waarzegster Maja
  Zojuist een fijn consult gehad. Vrolijke dame, wist veel te vertellen. Wordt vervolgd.




Ervaring van F met waarzegster Maja   Ervaring van F met waarzegster Maja   Ervaring van F geplaatst op 23 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Maja  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sid
  Ervaring met waarzegster Sid
  Ik heb meneer Sid al meerdere malen gesproken en heeft altijd gelijk gehad. Ik bel 200x met de zelfde vraag en meneer blijft altijd even vriendelijk.

Meneer Sid heel erg bedankt voor uw geduld en vriendelijkheid.




Ervaring van M met waarzegster Sid   Ervaring van M met waarzegster Sid   Ervaring van M geplaatst op 23 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Karine
  Ervaring met waarzegster Karine
  Wat is ze lief en wat kan ze goed invoelen.
Dankjewel lieve Karine. Ik ben blij wat je voorspeld hebt. Heb er vertrouwen in dat het ook uitkomt
Dankjewel voor je mooie reading.
Liefs.




Ervaring van M met waarzegster Karine   Ervaring van M met waarzegster Karine   Ervaring van M geplaatst op 23 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sanne
  Ervaring met waarzegster Sanne
  Hoi Sanne.
Bedankt dat je me er tussen genomen hebt .
Man, man wat ben je toch goed, en inderdaad niet wat ik wou horen ???????????????????.




Ervaring van ???????? met waarzegster Sanne   Ervaring van ???????? met waarzegster Sanne   Ervaring van ???????? geplaatst op 23 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yuorah
  Ervaring met waarzegster Yuorah
  Dank je voor deze middag.




Ervaring van Cor met waarzegster Yuorah   Ervaring van Cor met waarzegster Yuorah   Ervaring van Cor geplaatst op 23 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Olga
  Ervaring met waarzegster Olga
  Verbinding werd plots verbroken maar dankje voor de immense steun en de begrijpende babbel en de hele mooie laatste zinnen en voorspelling. laat maar komen xx.




Ervaring van Inge met waarzegster Olga   Ervaring van Inge met waarzegster Olga   Ervaring van Inge geplaatst op 23 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Johan
  Ervaring met waarzegster Johan
  Johan is een oprecht en zuiver medium, echt een goede kaartlegger. Hij beschrijft zaken tot in de details. Hij doorziet alles snel, Johan is het bellen zeker meer dan waard. Top. Dank en veel liefs Johan.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Johan   Ervaring van Anoniem met waarzegster Johan   Ervaring van Anoniem geplaatst op 23 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Carola
  Ervaring met waarzegster Carola
  Dankjewel Carola,
Steeds sta ik er van te kijken hoe jij het allemaal weet.
Tot snel weer.
Liefs.




Ervaring van M met waarzegster Carola   Ervaring van M met waarzegster Carola   Ervaring van M geplaatst op 23 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Johannes
  Ervaring met waarzegster Johannes
  Hartelijk dank Johannes voor uw healing en de blokkades die u weer heeft weten op te heffen, ik laat snel weten, Wat voor een effect het heeft gehad, tot horens weer en een fijn weekend.

Zeer dankbare vrouw.




Ervaring van Dankbare vrouw met waarzegster Johannes   Ervaring van Dankbare vrouw met waarzegster Johannes   Ervaring van Dankbare vrouw geplaatst op 23 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yellow
  Ervaring met waarzegster Yellow
  Yellow, eergisteren heb ik je gebeld.
bijzonder gesprek. was zeer onder de indruk.




Ervaring van A met waarzegster Yellow   Ervaring van A met waarzegster Yellow   Ervaring van A geplaatst op 22 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Daisy
  Ervaring met waarzegster Daisy
  He he,

Super goed jij. Nu fingers crossed dat het zaterdag uitkomt.
Hou je op de hoogte

Liefs,
M.




Ervaring van M met waarzegster Daisy   Ervaring van M met waarzegster Daisy   Ervaring van M geplaatst op 22 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Daisy
  Ervaring met waarzegster Daisy
  Het is (hopelijk) gelukt.
Super goed jij. Nu fingers crossed dat het zaterdag uitkomt. Hou je op de hoogte. Liefs, M.




Ervaring van M met waarzegster Daisy   Ervaring van M met waarzegster Daisy   Ervaring van M geplaatst op 22 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lilith
  Ervaring met waarzegster Lilith
  Hartelijk dank om op een korte tijdspanne met heel uw hart een antwoord/inzicht te geven. Fijn.




Ervaring van Marijke met waarzegster Lilith   Ervaring van Marijke met waarzegster Lilith   Ervaring van Marijke geplaatst op 22 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Olga
  Ervaring met waarzegster Olga
  Hoi Olga, ja het is die dame van vanmorgen waar je van zei dat die man zo verbaast keek. Wat ben je goed zeg voelt alles zeer goed aan.




Ervaring van R met waarzegster Olga   Ervaring van R met waarzegster Olga   Ervaring van R geplaatst op 22 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Vitta
  Ervaring met waarzegster Vitta
  Net een heel goed gesprek gehad met Vitta, ivm met mijn zelfstandigheid.
Nu zie ik duidelijk welke richting ik uit zal gaan.
Thanks Vitta en tot snel.




Ervaring van Ron met waarzegster Vitta   Ervaring van Ron met waarzegster Vitta   Ervaring van Ron geplaatst op 22 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Ik heb verschillende readings van verschillende mediums gehad, maar mijn reading van Desteny overtrof al mijn verwachtingen. Wat bent u toch een bijzondere vrouw, zonder dat ik u ken voelde ik een soort van warmte of liefde.
Ik vroeg u naar een man. U wist mij zonder dat u veel informatie had, een hoop over hem te vertellen. U zei dat ik vertrouwen moest hebben in mijzelf en dat hij wel terug zou komen.
Alsof dit al niet bijzonder op zich was, zei u dat contact had met oudere vrouw. U wist een omschrijving te geven waardoor ik wist dat dat mijn overleden oma was. Zo bijzonder. Via u heb ik contact met haar kunnen krijgen en daarvoor ben u en uw gave erg dankbaar. Ik ben er dan ook van overtuigd dat uw voorspellingen uit zullen komen.
Het lijkt mij dan ook bijna overbodig om te zeggen
dat u een aanrader en zeker een aanwinst bent op de lijn.

Veel liefde,
De rode roos.




Ervaring van  met waarzegster Desteny   Ervaring van  met waarzegster Desteny   Ervaring van geplaatst op 21 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jennifer
  Ervaring met waarzegster Jennifer
  Dank Jennifer voor je bemoediging en verduidelijking. In 1 gesprek heb je de juiste visie gemaakt voor een betere toekomst. Ik neem je raad ter harte.




Ervaring van anoniem met waarzegster Jennifer   Ervaring van anoniem met waarzegster Jennifer   Ervaring van anoniem geplaatst op 21 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Nina
  Ervaring met waarzegster Nina
  Beste Nina, bedankt voor je antwoorden op sommige vlakken heb je gelijk de rest zie ik wel. Fijne werkweek.




Ervaring van Rita met waarzegster Nina   Ervaring van Rita met waarzegster Nina   Ervaring van Rita geplaatst op 21 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegsteronline.net - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegsteronline.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegsteronline.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegsteronline.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden