Home Ervaringen Online Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegsteronline.net


  Waarzegsters uit Nederland geven online advies
Paswoord vergeten?
     
  Waarzegsters uit Nederland geven online advies  
     
     
  Elke dag gratis uw online horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis online horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door online waarzegsters Daghoroscoop  Stier door online waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door online waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door online waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door online waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door online waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door online waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door online waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door online waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door online waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door online waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door online waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Online ervaringen over Online online waarzegsters
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegsteronline.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jos
  Ervaring met waarzegster Jos
  Aangezien je zo overtuigend bent lieve Jos. Hoop ik dat het over 3 weken echt werkelijkheid wordt.
Kort maar krachtig. bedankt lieve Jos.




Ervaring van Lin met waarzegster Jos   Ervaring van Lin met waarzegster Jos   Ervaring van Lin geplaatst op 7 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Krisha
  Ervaring met waarzegster Krisha
  Lieve Krishna, bedankt voor ons gesprek.
Alles wat je zei, klopte als een bus. En dat ik meer mag gaan vertrouwen. Dat ga ik ook doen.




Ervaring van MB met waarzegster Krisha   Ervaring van MB met waarzegster Krisha   Ervaring van MB geplaatst op 7 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Krisha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lady-Ly
  Ervaring met waarzegster Lady-Ly
  Vanochtend U gesproken. Super bedankt voor alles.

Gr, A




Ervaring van A. met waarzegster Lady-Ly   Ervaring van A. met waarzegster Lady-Ly   Ervaring van A. geplaatst op 7 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lady-Ly  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Romeo
  Ervaring met waarzegster Romeo
  U net gesproken. Heel benieuwd of ik A. binnen 3 weken ga zien. En dat ons contact weer net zo diepgaand was als 2 jaar terug. Dank je wel.




Ervaring van Ingrid met waarzegster Romeo   Ervaring van Ingrid met waarzegster Romeo   Ervaring van Ingrid geplaatst op 7 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Romeo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Karlien
  Ervaring met waarzegster Karlien
  Dank je wel lieve Karlien, ik bel je over een week.
Heb je dinsdagavond gesproken en je had me naam juist opgeschreven en toch teruggevonden.

U voelr supergoed aan, en we kwamen tot mooie inzichten, dank u

Xxx

Thank you




Ervaring van Happy girl met waarzegster Karlien   Ervaring van Happy girl met waarzegster Karlien   Ervaring van Happy girl geplaatst op 6 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gunter
  Ervaring met waarzegster Gunter
  Zo blij dat je mij een soort van tijdlijn gaf, niet wanneer iets gaat gebeuren, maar de opeenvolgende gebeurtenissen helpen met het plaatsen van een aantal zaken die erg verwarrend waren.
Ook door het vermelden van het verdriet en een nakend overlijden, daardoor vielen een aantal stukjes op hun plek en maakt alles veel duidelijker.
Topreader.




Ervaring van Chantal met waarzegster Gunter   Ervaring van Chantal met waarzegster Gunter   Ervaring van Chantal geplaatst op 6 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Alex
  Ervaring met waarzegster Alex
  Dag medium Alex,
bedankt voor je mooie en duidelijke kaartlegging het heeft mij een steun in de rug gegeven.
Hartelijke groet Lea.




Ervaring van Lea Kuiper met waarzegster Alex   Ervaring van Lea Kuiper met waarzegster Alex   Ervaring van Lea Kuiper geplaatst op 6 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Manuela
  Ervaring met waarzegster Manuela
  Dankjewel voor het fijne gesprek. Alles klopt.
Groetjes,Ingrid.






Ervaring van Ingrid met waarzegster Manuela   Ervaring van Ingrid met waarzegster Manuela   Ervaring van Ingrid geplaatst op 6 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Manuela  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  Lieve donna.
Ik kreeg een email reading van u terug. U zei dat ik telefoon of een bericht vanuit S kan verwachten.
Hij heeft me inderdaad net gebeld om te vragen of alles goed met me gaat. Ik had dit echt niet verwacht.Hij heeft nog niet zijn gevoelens toegegeven maar dit is al een stapje vanuit S.
U heeft gelijk gehad dat hij me zou bellen.

Liefs Amalia





Ervaring van Amalia  met waarzegster Donna   Ervaring van Amalia  met waarzegster Donna   Ervaring van Amalia geplaatst op 6 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Gazali is heel duidelijk, prettig om met hem een gesprek te voeren. Hij is echt heel goed in wat hij doorkrijgt wat een aanwinst.




Ervaring van Vanessa met waarzegster Gazali   Ervaring van Vanessa met waarzegster Gazali   Ervaring van Vanessa geplaatst op 6 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  Allemachtig, wat ben jij goed.
13 september een email consult van jou gehad. En deze is precies zo uitgekomen.
Er is inderdaad, na een jaar geen contact, weer contact met A. Heb hem op zijn verjaardag op 29 september gefeliciteerd, en meteen weer veel contact.
Heb je gisteren weer een een email consult aangevraagd, wacht met geduld af
Inmiddels is er nadat ik jou gisteren contracteerde wel weer wat gebeurt.
A. zoekt nog wel contact, nu wat afstandelijk en niet zo overdreven veel.
Hoop snel je mail te mogen ontvangen. Het liefst zou ik je willen bellen, maar kan je nooit bereiken.
Je bent een topper.
Liefs Ingrid




Ervaring van Ingrid met waarzegster Donna   Ervaring van Ingrid met waarzegster Donna   Ervaring van Ingrid geplaatst op 6 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  Hi Donna
3 maanden lang bleef je volhouden dat ik geen hoop meer moest hebben bij X. Ik wou het niet geloven en vroeg herhaaldelijk toch nog eens te kijken. Gisteren bevestigd dat hij niet meer terug komt. De enige die het niet zag goedkomen was dus duidelijk jij. Bedankt voor de oprechtheid. Verdriet maar toch een stuk in mij voorbereidt. Liefs ( paarden en geiten , zo herken je mij ).




Ervaring van R. Pa met waarzegster Donna   Ervaring van R. Pa met waarzegster Donna   Ervaring van R. Pa geplaatst op 6 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  Hallo donna.
Ik kreeg van u een reading via mail. U gaf daarin aan dat ik een telefoontje kon verwachten vanuit S. Hij heeft mij net opgebeld, ik had dit totaal niet verwacht. Hij heeft nog niet zijn gevoelens getoont maar we hebben wel gezellig geklets.
Dus het is uitgekomen wat u zei.
Ik vertrouw erop dat dit de eerste stap is vanuit hem en dat de rest ook uitkomt.

Liefs amalia xxx




Ervaring van Amalia met waarzegster Donna   Ervaring van Amalia met waarzegster Donna   Ervaring van Amalia geplaatst op 6 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Isha
  Ervaring met waarzegster Isha
  Wat een mooie ziel ben je lieve Isha. Dank je wel voor je authenticiteit, je eerlijkheid en je gave. Je zegt waar het op staat en geeft inzichten. Je bent magisch. Voor mij ben jij de beste. Tot snel, veel liefs x




Ervaring van L met waarzegster Isha   Ervaring van L met waarzegster Isha   Ervaring van L geplaatst op 5 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gladys
  Ervaring met waarzegster Gladys
  Het is mijn eerste consult met Gladys. Gladys is een lieve vrouw en doet haar best om je duidelijkheid te geven. Ze heeft mijn situatie heel goed beschreven en heeft ook toekomstvoorspelling gedaan waarop ik geduldig ga wachten. Niet opgeven waren haar motiverende woorden. Ze is meer dan 5 sterren waard, omdat heel veel geduld had met mij.




Ervaring van Anouschka met waarzegster Gladys   Ervaring van Anouschka met waarzegster Gladys   Ervaring van Anouschka geplaatst op 5 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gladys  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Erika
  Ervaring met waarzegster Erika
  lieve erika u had het weer goed gezien dankuwel ik bel u snel weer xx




Ervaring van anoniem met waarzegster Erika   Ervaring van anoniem met waarzegster Erika   Ervaring van anoniem geplaatst op 5 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Erika  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Isha
  Ervaring met waarzegster Isha
  Wat een top medium.
Belde voor iets heel anders en ze zegt me opeens dat ik mijn vader heel erg mis en dat hij 3 jaar geleden is overleden.
Wauw.. werd er stil van. Dat had ze nooit kunnen weten.
Als je dit dan geen vertrouwen geeft in iemand, dan weet ik t ook niet meer. Echt een super goede en aardige vrouw.
Bedankt voor t gesprek
Groetjes D




Ervaring van D met waarzegster Isha   Ervaring van D met waarzegster Isha   Ervaring van D geplaatst op 5 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Erkan
  Ervaring met waarzegster Erkan
  Een echte levenscoach.
Je kunt er uren naar luisteren, het klinkt zo goed.
Erkan geeft positieve energie, het geeft energie.
Ik adviseer.




Ervaring van Yeliz  met waarzegster Erkan   Ervaring van Yeliz  met waarzegster Erkan   Ervaring van Yeliz geplaatst op 5 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Erkan  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Venus
  Ervaring met waarzegster Venus
  Bedankt Venus voor de kaartlegging! Er kwamen bepaalde aspecten naar boven zoals mijn reis en mijn moeder. Ben benieuwd naar de verandering op werk. Bel jou nog terug.




Ervaring van D. met waarzegster Venus   Ervaring van D. met waarzegster Venus   Ervaring van D. geplaatst op 4 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Venus  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maja
  Ervaring met waarzegster Maja
  Dit was precies wat ik nodig had! De uitleg was helder, herkenbaar en ik kan er zelf verder mee aan de slag.
Mijn dag was niet om in te lijsten maar het gesprek heeft hem toch een stukje lichter gemaakt.
Fijn gesprek, heel erg bedankt.




Ervaring van N. met waarzegster Maja   Ervaring van N. met waarzegster Maja   Ervaring van N. geplaatst op 4 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Maja  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Minoe Astrid
  Ervaring met waarzegster Minoe Astrid
  We vielen uit de lucht maar bedankt voor je bemoedigende gesprek. Mocht je gelijk krijgen dan bel ik jou.




Ervaring van an met waarzegster Minoe Astrid   Ervaring van an met waarzegster Minoe Astrid   Ervaring van an geplaatst op 4 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Minoe Astrid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Laila
  Ervaring met waarzegster Laila
  Hallo Laila, zoals beloofd een getuigenis. Ik vond een map met documenten niet. Deze lag niet op haar plaats, ik wist niet waar ik ze gelegd had. Heb Laila gebeld met de vraag of ze kon zien waar de map lag. Ze vertelde me ergens boven, terwijl de map steeds beneden ligt. En, ja hoor de map lag inderdaad boven. Boenk erop. Zoals zo vaak. Dankjewel, Laila C.




Ervaring van Caroline  met waarzegster Laila   Ervaring van Caroline  met waarzegster Laila   Ervaring van Caroline geplaatst op 4 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jos
  Ervaring met waarzegster Jos
  hele lieve man, kort en bondig en heel duidelijk in zijn antwoorden. En je had weer gelijk over de man met zijn bindingsangst en ik hoop dat de rest ook uit komt, dankjewel E




Ervaring van e met waarzegster Jos   Ervaring van e met waarzegster Jos   Ervaring van e geplaatst op 4 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Louisa
  Ervaring met waarzegster Louisa
  Louisa bel ik zeer regelmatig. Ik bewonder haar gave. Zij legt contact met mijn vader of oma. Ik kan echt alles vragen en krijg heldere adviezen.

Vooral in deze onzekere tijden is het fijn om wat sturing te krijgen. Moet je iets wel of juist niet doen.

Ik kan Louisa meer dan aanbevelen! Echt een topper en een lief mens.




Ervaring van Trudy met waarzegster Louisa   Ervaring van Trudy met waarzegster Louisa   Ervaring van Trudy geplaatst op 4 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anitta
  Ervaring met waarzegster Anitta
  Hele lieve rustige vrouw. Heb vertrouwen in haar. Zou mooi zijn als het uitkomt.




Ervaring van Maria met waarzegster Anitta   Ervaring van Maria met waarzegster Anitta   Ervaring van Maria geplaatst op 4 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anitta  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Trudy
  Ervaring met waarzegster Trudy
  Ik heb Trudy gebeld, omdat ik al een tijdje mezelf niet was. Plotselinge woede uitvallen (zonder reden) en het gevoel hebben dat ik was lamgelegd (ik was niet vooruit te branden). Ze heeft twee zwarte entiteiten bij me weggehaald en een vervloeking. Pfff , wat een opluchting, echt een wereld van verschil. Trudy is een mooi mens met bijzondere gaven. Ze kan ook boodschappen van je overleden dierbaren aan je doorgeven.

Hartegroet van K aan T.




Ervaring van Karin met waarzegster Trudy   Ervaring van Karin met waarzegster Trudy   Ervaring van Karin geplaatst op 4 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Trudy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Nona-Yo
  Ervaring met waarzegster Nona-Yo
  Sorry ik viel weg. Heel erg bedankt voor het gesprek.
Ik hoop veranderingen vanuit S.
Ik hou je op de hoogte.

Liefs amalia.




Ervaring van Amalia  met waarzegster Nona-Yo   Ervaring van Amalia  met waarzegster Nona-Yo   Ervaring van Amalia geplaatst op 3 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Isha
  Ervaring met waarzegster Isha
  Isha is een topper. De moeite waard om te bellen 5 sterren waard. Dank je




Ervaring van Lise met waarzegster Isha   Ervaring van Lise met waarzegster Isha   Ervaring van Lise geplaatst op 3 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Isha
  Ervaring met waarzegster Isha
  Isha je bent topper.




Ervaring van Km met waarzegster Isha   Ervaring van Km met waarzegster Isha   Ervaring van Km geplaatst op 3 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Manuela
  Ervaring met waarzegster Manuela
  Prachtig.Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Echt heel bijzonder Manuela. Mijn dank is groot.
Liefs B




Ervaring van Brenda met waarzegster Manuela   Ervaring van Brenda met waarzegster Manuela   Ervaring van Brenda geplaatst op 3 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Manuela  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Isha
  Ervaring met waarzegster Isha
  Beste Isha
Ik wil je heel erg bedanken voor ons gesprek. Je begon aan de reading en kreeg alles perfect door. Het klopte van a tot z. Ik luisterde vol bewondering want je zei zaken die je absoluut niet kon weten en die me vorige week letterlijk werden gezegd door mijn persoon. Ik had je al eerder gebeld en toen was ook alles uitgekomen wat je zei. Je bent echt een topper, lieve Isha. Heel puur, lief, professioneel. Je bent oneindig veel sterren waard. Ik heb heel veel aan je. Liefs.




Ervaring van Nadia met waarzegster Isha   Ervaring van Nadia met waarzegster Isha   Ervaring van Nadia geplaatst op 3 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Valentine
  Ervaring met waarzegster Valentine
  Wat een lieve vrouw ben je, die echt dingen zei waar ik van versteld sta. Ik bel je zeker terug in toekomst . Je bent 10 sterren waard . Groetjes Sarah




Ervaring van Saar met waarzegster Valentine   Ervaring van Saar met waarzegster Valentine   Ervaring van Saar geplaatst op 2 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Isha
  Ervaring met waarzegster Isha
  Wat jij te zeggen had zonder dat ik wat uberhaupt kon zeggen was gewoon helemaal waar… maar buiten dat geef je helderheid en duidelijkheid… en dat is zo fijn!! Liefs Marieke




Ervaring van Marieke met waarzegster Isha   Ervaring van Marieke met waarzegster Isha   Ervaring van Marieke geplaatst op 2 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Mierke
  Ervaring met waarzegster Mierke
  Lieve KC wat ben jij duidelijk en helder. Je kan mij inzichten geven waardoor ik alles weer helder zie. Maar altijd helemaal juist, duideijk en met liefde. Dank je wel…. Liefs Marieke




Ervaring van Marieke met waarzegster Mierke   Ervaring van Marieke met waarzegster Mierke   Ervaring van Marieke geplaatst op 2 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Adora
  Ervaring met waarzegster Adora
  Beste Isha, wat ben jij een topper! Je hebt me geholpen met healen en geeft elke keer weer de beste adviezen. Ik ben blij dat ik je vandaag gesproken hebt! Heeft me heel goed gedaan.
Isha is zeker een aanrader! Super lieve vrouw!
Groetjes Vanessa.




Ervaring van Vanessa met waarzegster Adora   Ervaring van Vanessa met waarzegster Adora   Ervaring van Vanessa geplaatst op 2 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegsteronline.net - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegsteronline.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegsteronline.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegsteronline.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden